Följ med på FuG:s resa till Uganda och Rwanda i februari 2018

Nu har du som är medlem i FuG chansen att följa med på en spännande och intressant studieresa till Uganda och Rwanda i Februari 2018. Avresan är den 14 februari och vi kommer hem till Sverige igen den 23 februari.

Du får vara med och besöka de projekt som vi har för avsikt att starta där nere. Vi kommer att arrangera ett uppstartsmöte för vårt stora projekt, göra fältbesök och se hur verksamheten fungerar. Du får också träffa de lokala partners som vi arbetar med och se staden Lyantonde och landsbyden runt omkring. Men det blir också många möjligheter till att som vanlig turist uppleva dessa fantastiska länder. På programmet finns sightseeing i Kampala och Kigali, besök vid ekvatorn, nationalparksbesök, Folkmordsmuseet i Kigali, traditionellt hantverk och en resa landvägen genom vacker natur mellan de två länderna. Höjdpunkten blir ett besök för att möta bergsgorillorna i Virungabergen. Vi flyger via Amsterdam direkt till Entebbe i Uganda

Var och en får stå för sina egna kostnader för resan och den kommer att kosta ca 25.000 kronor. Det finns nu några platser kvar på resan och först till kvarn får mala, som det heter. Då vi redan nu måste göra vissa bokningar (flygresan och tillstånden till nationalparken där gorillorna finns), måste du anmäla dig direkt till lars.ronnback@litoda.se så får du instruktioner om hur du bokar flygresan och betalar in pengar för gorillatillstånden. Absolut senaste anmälningsdatum till restplatserna är den 14 november. Välkommen att följa med på en mycket annorlunda och spännande resa för dig som är engagerad i FuG och vår verksamhet! (man måste förstås vara fullbetalande medlem i FuG om man ska följa med på resan) . Du hittar program och ytterligare information om studieresan här – Studieresa till Uganda/Rwanda