Inför projektuppföljning!

I helgen så träffades Eva, Afifa, Malin och Cecilia för att förbereda inför uppföljningsresan till Uganda och Rwanda som kommer ske i april. Flera olika projekt kommer att utvärderas och det är många dokument som måste gås igenom. Det är inte bara budget och årsredovisning som ska granskas, utan även de aktiviteter som de lokala organisationerna har genomfört ska verifieras och en utvärdering ska ske för att se om aktiviteterna leder mot projektmålen. FuG har även inför i år jobbat extra med säkerheten inför utlandsresor och en ny säkerhetspolicy har tagits fram, som ska läsas igenom och fyllas i av alla resenärer. Det är en spännande resa som väntar i april!

 

FuG möte 02 mars 2019_2

FuG möte 02 mars 2019_1

FuG möte 02 mars 2019

Ord som beskriver dagen – Projekt-realism OCH köksbänks-professionalism!!