Missa inte Apoteksforum 9-10 oktober

Missa inte att boka in Apoteksforum i era kalendar redan nu! FuG kommer att delta på mässan både 9-10 oktober i Stockholm. Den 9 oktober kl 11 kommer FuG att hålla i en programpunkt på scen – HIV/Aids i fokus!

Vi kommer då få möta de som arbetar med FuG:s projekt i Uganda och Rwanda. FuG:s internationella projektansvarige Eva Solly och en av våra projektledare i Uganda Annika Johansson kommer ntervjuas på scen, och vi kommer försöka kontakta projektansvariga i Uganda och Rwanda för direktrapport via Skype på hur projektet fortlöper.
 
HIV/Aids är fortfarande ett stort och växande problem i många Afrikanska länder. FuG arbetar med några nyckelmålgrupper för att bidra till UNAIDS mål 90-90-90 år 2020. Du får veta mer om detta vid intervjun så missa inte det!

Läs även Apoteksforums nyhetsbrev här.