Volontär- och medlemsmöte imorgon 14 mars kl 18!

Det nya året har startat med stormsteg för FuG och det vill vi gärna berätta mer om på vårt nästa volontär och medlemsmöte imorgon den 14 mars kl. 18.00 via Skype. Lägg till vår FuG kontakt medlem@fug.se på Skype redan nu, och ring in imorgon kl. 18.00 så du kan delta vår Skypekonferens!

Vi har mycket spännande på gång inom organisationen. Bland annat kommer vi att berätta om våra utlandsprojekt i Uganda och Ghana där vi nu söker efter volontärer. Vi vill också presentera vårt integrationsprojekt Farmaceutkompis där vi, tillsammans med samarbetspartners jobbar för att nyanlända enkelt ska få en kontakt in i det svenska samhället.

Hos FuG kan alla kan bidra, så delta i Skype mötet om du är nyfiken på att höra mera om våra projekt eller om du kunna tänka dig att delta mer aktivt – alla är välkomna.

FuGs verksamhet finns till tack vare medlemmars och volontärers stöd – tack alla!

FuG