Dags för hemresa

Här kommer den sista rapporten från Lina Jonsson. Välkomna hem till Sverige igen – vi ser framemot att höra mer om resan och projektet framöver!

23/4

Vårt sista möte gick av stapeln där framförallt framtiden diskuterades, hur ska projektet försätta? hur ska alla aktiviteter genomföras? vad har vi för utmaningar? Hur kan vi förbättra kommunikation och samarbetet mellan organisationerna, med mera. Vi tog farväl av varandra och delade en Jackfruit som köpts in ett par dagar tidigare på en lokal fruktmarknad. Det var inte den enklaste frukten att förtära men en erfarenhet rikare och den smakade dessutom riktigt gott.

Image from iOS Image from iOS (2) Image from iOS (1)

Delegationen från Kwetu/Fug skiljdes åt då Myra fortsätter mot Rwanda tillsammans med ANSP+ medan jag (Lina) och Birgit fortsätter tillbaka till Lyantonde, Kampala och hem till Sverige.

Tack för oss!