Ansök om MFS Stipendium!

Är du student på Uppsala Universitet och vill göra ditt examensarbete utomlands? Då kan du söka stipendium för att kunna samla in material till ditt examensarbete i ett utvecklingsland under 8-20 veckor! Minor Field Studies (MFS) är ett stipendieprogram som riktar sig till kandidat- och masterstudenter som vill inhämta kunskap om utvecklingsländer och utvecklingsfrågor. Stipendiet finansieras av Sida men administreras av Universitets- och högskolerådet. Det är 27 000 kronor som kan användas för bland annat resor, boende, vacciner och visum.  Man söker dessa stipendier hos institutioner på sitt universitet som beviljats MFS-stipendier. Läs mer om stipendiet här.

För dig som är student på Uppsala Universitet har nu nästa ansökan öppnat. Det finns mer information och hur man ansöker här.  Ansökan är öppen 1-15 november 2019 och gäller för fältstudier som kan avslutas senast 15 januari 2021.

FuG kan hjälpa till med kontakter till någon av våra samarbetspartners eller en lokal farmaceutisk organisation i landet du är intresserad av. Hör av dig till info@fug.se!

SIDA