FuG välkomnar nya företagsmedlemmar

Under våren har Apotek Hjärtat och Addeira valt att bli medlemmar i FuG. Det är alltid mycket välkommet med nya medlemmar som är beredda att bidra till Farmaceuter utan Gränsers arbete – både med direkt ekonomiskt stöd via medlemsavgiften men framförallt som partner i nuvarande och kommande projekt.

– Vi på Addeira är glada över att gå med i Farmaceuter utan Gränser och stödja deras viktiga arbete för att förbättra tillgången till läkemedel i låginkomstländer, säger Robert Svanström, VD på Addeira. Vi ser att FuG:s verksamhet ligger i linje med våra värderingar och är därför något som vi ser som självklarhet att stötta. Vi hoppas på att få vara en aktiv partner i nuvarande och kommande projekt.

Under våren kommer FuG att träffa representanter från de nya företagsmedlemmarna och berätta om nuvarande verksamhet och starta dialogen om vad som kan utvecklas. I ljuset av regeringens förändrade biståndspolitik blir samarbetet med starka partners ännu viktigare för föreningen.

– Farmaceuter utan Gränser är en medlemsdriven förening och mycket av vårt arbete bygger på partnerskap. Vi är därför mycket glada över att Addeira och Apotek Hjärtat vill vara en aktiv part där vi gemensamt kan utveckla vårt samarbete, säger Kristina Billberg ordförande i FuG.

Farmaceuter utan Gränser välkomnar alla som vill verka i föreningens anda att bidra – antingen som medlem och partner eller genom att stötta föreningen eller enskilda projekt ekonomiskt.