Inbjudan till årets Internationella Farmaciafton

Den 10:e maj är det dags igen för årets upplaga av den Internationella Farmaciaftonen som anordnas av FuG och Internationella Utskottet (IU) på Farmacevtiska Studentkåren. Den kommer i år hållas på UMC i Uppsala kl 17.30. Farmaceuter från olika delar av världen deltar i UMCs internationella biverkningskurs och vi har tagit tillfället i akt och bjudit in några av dem att presentera sina erfarenheter och insatser i olika länder. Detta är en unik chans att inspireras och få en inblick i farmaceutyrket ur ett globalt perspektiv. Det kommer givetvis även att finnas fika till försäljning, där all vinst går oavkortat till FuGs arbete för allas rätt till god läkemedelsbehandling.

Två talare är nu fastställda:
– Lourdes Jarquin, Coordinator på National Pharmacovigilance Center i El Salvador. Titeln på föredraget är ‘Establishing a drug control authority in El Salvador – past, present and future of safe and rational drug use.’

– Dajana Roshi, Pharmacovigilance Specialist på National Agency for Drugs and Medical Devices i Albanien. Titeln på föredraget är ‘Challenges in assuring safe and rational use of medicines in Albania‘.

Utöver detta brukar det även bli mycket intressanta diskussioner efteråt!

Tid: 17.30 den 10:e maj 2017.
Plats: Uppsala Monitoring Centre (UMC), Bredgränd 7B, 753 20 Uppsala

Vill du veta mer? Du når oss via info@fug.se.

Vi hoppas att vi ses! Varmt välkomna!